Välkommen till YogaPsykologi!

Mitt namn är Anette Polsk och jag arbetar som legitimerad psykolog och yogalärare med Stockholm som bas. Efter psykologprogrammet med KBT-inriktning på Uppsala universitet har jag under många år varit anställd inom företagshälsan. Som psykolog inom företagshälsan har jag arbetat med förändringsprocesser i organisationer, med teambuilding och grupputveckling samt med att stärka individer genom samtal. Genom påbyggnadsutbildningar som psykolog har jag utbildat mig och arbetat med krishantering, OBM (Organizational Behavior Management), MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction), CBMT (Corporate Based Mindfulness Training) och MediYoga.

Jag blev inspirerad av meditation och yoga under en resa till Indien 1978 och de har varit ständiga följeslagare sedan dess. Under åren har jag utbildat mig inom olika former av yoga (Livsyoga/ Kundaliniyoga, Yin Yoga, Medi Yoga och Röstyoga). Under 90-talet certifierade jag mig i Rosenmetoden vilket jag arbetade med under ett antal år.

YogaPsykologi är en arbetsmetod där jag kombinerar det jag har studerat, arbetat med och intresserat mig för. Min tanke är att arbeta med människan som helhet genom att förena och integrera ett traditionellt psykologiskt perspektiv med österländska tekniker. (Yoga, meditation och medveten närvaro). Detta för att skapa största möjlighet att kunna läka på djupet.

Anette Polsk
Kursledare och VD YogaPsykologi

Leg. Psykolog

Cert. MBSR & CBMT
Cert. Yogalärare (Kundaliniyoga, Yinyoga & Mediyoga)